Boy with a coin

Det verkar som att det blir lite sommarjobb för min del ändå. Det känns väldigt bra!
Förövrigt har det setts på lite film här hemma ikväll. "Den innersta kretsen" hette den psykologiska spionthrillern. De välkända skådisarna dämpade inte en påtaglig förvirring att infinna sig under filmens gång. Ja, det var nog för lite fart för min del. Har en film ingen action och puls så måste den ju åtminstone ha lite romantik? Men min romantiska flickvän satt ju till min räddning bredvid, och på tal om henne så firade vi ett halvår i torsdags!

http://open.spotify.com/track/00j7LS6opeV46uuzNAHJk3

Au Revoir Simone

Jag minns den där dagen då jag insåg meningen med att skura golv. När jag var lite yngre trodde jag att huvudmålet (och det enda målet) med skurningen var att göra golvet blött för att sedan låta det torka igen. Ganska lustigt. Sen förstod jag att det faktiskt finns fläckar som går bort genom denna behandling och detta öppnade mina ögon. För gör man en ganska tråkig syssla är det mycket värt att i alla fall veta att det gör nytta.

Idag har jag städat, lagat mat och vattnat våran kommande gräsmatta utanför huset. Ganska skönt ändå!

Du kan ju läsa min senaste skivrecension om du vill: http://www.ikon1931.se/music/review.aspx?reviewID=2407

Nyhem

I helgen bär det av till Nyhem! Hoppas att regnet ger sig, för vi ska sova i tält.
Annars ska jag börja söka jobb på heltid nu, så har du något jobb eller jobbtips är du välkommen med dessa.
Den här bilden är tagen för några månader sen. Håret är kortare nu, och nej, glasögon brukar jag inte ha i vanliga fall!


Gant
Favoritpryl just nu: Klockan ovan.
Favorituttryck just nu: "Ingen stress, bara fart och fläkt ändå!"
Favorittanke just nu: Mycket ledig tid i sommar.

Nu ska jag ut och rensa lite ogräs, imorgon kommer det folk!

Födelsedagar, spelningar och bal

Helgen som gick var en extraordinär helg! I fredags fyllde Linn år och hon följde med wwa till Hässleholm där vi spelade på Siestafestivalen. Det var en trevlig kväll! Ljuvligaste konserten var utan tvekan den Tiger Lou bjöd på. De uppfyllde mina höga förväntningar och Rasmus Kellerman fortsätter vara en inspirationskälla för mig!
Vi bodde i samband med festivalen på sunkigaste vandrarhemmet, men tur att man bara skulle sova där så man slapp se byggnaden för mycket.

I lördags var jag på kunskapsbalen med den sötaste flickan jag vet, och hon sparade inte på sockret under den kvällen! Kul att få klä upp sig och se så många andra uppklädda och fina ungdomar på ett och samma ställe. Fyllde även år denna dag och fick bl.a. en jättefin klocka av den där söta flickan jag nämnde tidigare. Jag blir helt glad varje gång jag ser den där läckerheten på min handled, haha.

I söndags gjorde vi ett snabbt besök i den fina staden Örebro för att spela på Yeah-festivalen. Det var lyckat men otroligt varmt. Ett par av låtarna vi spelade var jag tvungen att blunda mig igenom då salt svett trotsade mina mustiga ögonbryn och rann ner i mina ögonglobar.  Här kommer några bilder från helgen!
RSS 2.0