Backseat

Satt och tittade på P3 Guld galan och först i slutet av detta framträdande såg jag att det var Salem Al Fakir som sjöng. Sjukt cool är han här!


Vill utomlands..

När man nu befinner sig mitt i mörka vintern kan man ju sitta och drömma om att man befinner sig i ett land med varmare klimat. Satt och tittade igenom lite bilder från Turkiet-resan 2008 precis. Känns inte som att det var så länge sen..lustigt! I höst ska vi åka dit med familj och släkt, ska bli skönt. Så här såg det ut när jag och Marcus (någon utav Lisorna fotar) stekte där för snart två år sen! :)


Kan man vara kristen?

En gedigen och djupgående presentation av den kristna tron. Läs den vare sig du tror, tvivlar eller inte tror alls. Har aldrig tidigare läst en bok som behandlar detta ämne med ett så vackert språk, sen gillar jag verkligen sättet han argumenterar på.

"Jag skriver inte för att utveckla något som jag skulle kalla 'min religion' utan för att framställa grundläggande kristendom som är vad den är och var den var långt innan jag föddes, antingen jag gillar den eller inte." - C.S. LewisFullspäckad dag.

Här kan du läsa min senaste skivrecension för Ikon:

http://www.ikon1931.se/music/review.aspx?reviewID=2841


Idag har jag firat 13 underbara månader med Linn + att min bror David fyller 13 år! Trevligt! Nu är det plugg kvällen ut som gäller. 
Söndag & kyla

Igår såg jag filmen "I Love You, Man". Den var riktigt trevlig och aningen mer originell än de flesta tidigare sedda filmer i samma genre. Må-bra komedi av hög klass när Peter Klaven inser att han inte har några vänner när han och hans flickvän närmar sig giftermål. Tänkte inte göra någon utförlig recension, mest bara rekommendera!
Jag nämner den mest för att jag försöker lära mig gilla denna typ av film, och här har vi en jag tyckte om.

Men förvänta er inte för mycket. Den är inte speciellt bra om man jämför med Avatar i 3D. Jag ansluter mig omgående till den globala kören som hyllar denna film.

Här nedan några filmer jag fallit för under det senste halvåret.


I told you to be patient.

Jaha, då har ett nytt och färskt 2010 lite blygsamt tagit sin början. Under hösten har jag pluggat "lite" engelska på universitet och i vår planerar jag att tjäna pengar, börja arbeta på körkort, få ut wwa:s skiva (nu är det dags ja..), skriva låtar, fortsätta vara kär i min flickvän samt söka min himmelske Fader för inspiration utöver det vanliga.
Okey, ett beslut är även att försöka höja min ribba vad det gäller denna bloggs aktivitet ett rejält snäpp.

Här en låt med ett band som jag upptäckte här om veckan. Bra musik värmer mer än varma kläder, åtminstone nästan!

Bon Iver – Skinny Love

RSS 2.0