Linn

Min söta flickvän har också en blogg!
www.linnlundholm.se


Ett fynd

För några dagar sedan städade jag ur förrådet här i huset. Då fann jag en liten fin bok i en av kartongerna. Den har jag nu tänkt börja använda som en typ av dagbok. Eller dagbok kanske är fel benämning då jag inte kommer att skriva i den varje dag. Jag kommer nämligen bara skriva högst betydelsefulla rader i den. Händelser, ord och känslor jag inte vill glömma utan komma ihåg så länge jag lever. Första sidan har jag redan förgyllt med två speciella biobiljetter som luktar kärlek. (Ja, jag kommer även klistra in roliga saker i mitt fynd)

Doing nothing

Då har jag tagit tag i mig själv och varit lite kreativ igen då. Du kan lyssna på dagens skörd under www.myspace.com/lukaslind.(Ni som klickat på länken förut har kommit till wwa:s myspace, men nu har jag ändrat det..haha.) Förövrigt är jag hungrig och sugen på något gott, men det kan jag ju inte trolla fram, så det får bli något vanligt.

Kärlek/ Lukas

Wrestling with angels

wwa

Då var det dags att börja spela lite med wwa igen då! Efter mycket studiosittande var vi i Lördags i Huskvarna för att spela på Ungkraft. Det var riktigt kul och jag tackar och bockar för en fin tillställning med mycket fint folk!
Den 14:e maj kommer vi att ha releasefest för våran musikvideo på Black Horn i Norrköping, skulle vara kul om så många som möjligt kom dit! För mer konsertdatum får ni titta in på www.myspace.com/wrestlingwithangels

Dagen:
Var med Linn och hennes mamma och tittade på balklänningstyg.
Tittade på filmen "Mystic River". (Den var helt okey!)
Åt två Gorbys och en panpizza.
Bestämde mig för att förbättra mina skills i matlagning.

Recensioner och bandblogg

När man är arbetslös får man lite tid över för andra små sysslor!

Jag har börjat recensera lite för "Ikon": http://www.ikon1931.se/music/review.aspx?reviewID=2259
Håll även koll på våran bandblogg: http://nt.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=4986976

RSS 2.0