Ljuva huvudstad!

Nu är jag hemma från en dag i Stockholm med Linn. Vi shoppade bl.a. på Weekday och Urban Outfitters. De har en så läcker lokal! Vi satt även på ett mysigt fik, inhandlade musikmagasin och gick på bio. Tyvärr var vi tvungna att rusa till bussen med tio minuter kvar av "The Social Network". Den var ganska trevlig och det var en mycket mysig dag.


I´m lovin´ it!

Har under senaste veckan lagt beslag på lite prylar. Dels en iphone 4 som bilderna nedan är tagna med. Sen har jag köpt en LCD-skärm av Marcus när jag var och hälsade på honom ett par dagar i Jönköping. Lägger även upp en bild på min stora vinylspelare!

Förövrigt fick jag nyligen reda på att jag ska jobba julafton. Första gången i mitt liv missar jag Kalle Anka. Hur mycket folk besöker egentligen Mcdonalds på julafton? Möjligt att jultomten mellanlandar under sin julklapps-turné. Mycket annat folk har jag svårt att tänka mig.(Bildkälla: museumsanfernandovalley.blogspot.com)

Negativt & Positivt


Vi börjar med det negativa så har vi det avklarat....


1. Spårvagns/bussförbindelsen mellan centrum och Navestad/Kvarnberget är katastrof. Vem vill betala en biljett för att åka två stationer och sen vänta över en kvart på att byta till buss de sista tre hållplatserna? Kanske skulle göra något så otypiskt mig som att ringa och klaga?

2. Säger de att det ska ta 1-2 veckor när man beställt en Iphone så tycker jag inte att det ska ta mer. Trött på alla optimister här i världen ibland. Själv är jag nog lite av en realist, fast en positiv sådan såklart!

...och nu till det positiva!

1. "Robinson" på 4:an underhåller varje vecka. Skamligt underhållande att se vuxna människor brottas i lera, förnedra och bete sig omoget i kubik. Tack för det!

2. Jag och Linn har börjat snickra på "Den bästa listan i världshistorien" (spotify). Ni vet låtarna som är fullkomliga och oförnekligt självklara. Som en riktigt hårt och välinslagen julklapp. Klassiker liksom. Ni kommer kunna se när vi publicerar den på våra Spotify-användare!


RSS 2.0