Tips på tidfördriv.

Har nu upptäckt www.icefilms.info! Väldigt mycket film som man kan "streama" och titta på utan att tanka ner. Jag som tidigare blivit lite missmodig vid tanken på någon typ av film-spotify förvånar nu mig själv med att tycka att den här sortens sida är hur bra som helst! Så kolla in det.

Något annat du kan göra om du har för mycket tid är att spela Call of Duty 4: Modern Warfare. Helt sanslöst snyggt, varierande och spännande. Man sitter och spelar, och ungefär hela tiden blir man förvånad över hur nytt och fräscht det känns. Bra jobbat Infinity Ward. Kanske aningen kort men ack så genialiskt. Tog bara några timmar att klara ut det, men i och för sig körde jag inte på svåraste nivån! Bästa spelet jag spelat på riktigt länge i alla fall.
Vaniljbullar och saknad..

Nu har jag precis ätit lite vaniljbullar som min syster bakat, de var prima! :)
Jag får väll ta och be om ursäkt för att mina blogginlägg blivit så sällsynta, får skylla på de engelska studierna som upptar det mesta av min tid just nu.
Annars så har vi flyttat in i en ny replokal med bandet! Känns riktigt kul att ha ett ställe som har potential att bli riktigt trevligt, och som är ganska stort också. Där kommer vi skapa våra kommande alster!

Nu är det även så att jag saknar Linn..det är häpnadsväckande hur man kan sakna någon så mycket.RSS 2.0