Robin Hood

Det var ett bra tag sen vi senast såg Robin Hood bemästra pilbågen på bioduken. Det var 20 år sedan Kevin Costner stapplade omkring i trikåer, och trots att den inte alls var dålig så är det här något helt annat. Vi får i Ridley Scotts "Robin Hood" se hur Robin med sina trogna följeslagare blir fredlös och utlämnas åt skogen. Filmen känns väldigt balanderad, har lagom mycket av alla ingredienser och hinner därför aldrig bli tråkig. Precis som i Ridleys klassiker "Gladiator" finns här den pampiga musiken, ett underbart fotot samt mycket färgstarka
karaktärer. I like it a lot!


Fullt upp och fågelbajs.

Det har varit mycket några helger nu. Spelningar med bandet i Örebro, Riga, och nu senast spelades det på ett bröllop i Laxå! Det är kul när det händer lite grejer. Ni som läste min facebook-status kanske känner igen detta men måste bara citera det här också. Så här skrev jag den dagen:

Linn frågade mig nyss: "Har du sett vad fint jag tvättat mitt fönster" Allt jag hinner säga är: "Ja, jättefint du"...sen flyger en fågel förbi och bajsar ner hela fönstret. (äckligt grönt bajs) Det rinner fortfarande.


Jag bara måste säga det...
...hon är den finaste jag vet.


RSS 2.0