A man with a gun

Idag har jag skrivit och spelat in en liten truddelutt som finns att lyssna på här: www.myspace.com/lukaslind

En dag på jobbet

För er som undrar hur det kan se ut att jobba hos Fasadfog AB så kommer här några bilder från dagen!Sista bilden tog jag utanför vårat hus tidigt imorse! (Allt är taget med min mobilkamera)
Ha en fin dag!

Emil har gjort det igen!

Första låten jag hörde från Emils nya skiva var "Airport Surroundings". Jag kan erkänna att den låten inte alls blåste mig av stolen vid första lyssningen, den påminde för mycket om hans tidigare låtar och kändes inte alls så nytt för att vara Emil. Men det var ändå med höga förväntingar som satte mig ner för att lyssna på Loney, dears nya album kallat "Dear John". "I was only going out" och "Harsh words" var de låtar som snabbt kom att bli mina favoriter och som ständigt rullade i mina hörlurar på bussen in till staden.
Till slut kände jag ändå att jag var tvungen att få en komplett bild av skivan, så jag började lyssna igenom den på riktigt. Låtarna växte sig starka och de låtar som jag tidigare funnit som smått färglösa sprakade nu av diverse färger och nyanser. Jag hänfördes av pampiga "Everything turns to you" och den sårbara "I got lost". Jag skulle nog vilja säga att det här det mest varierade skivsläppet från Emil, och som med det mesta han skriver så växer det sig starkare med antalet lyssningar.
Har du inte upptäckt Loney, dear än, ja, då är det sannerligen dags nu.


Slumra inte på jobbet, tack.Godkväll!

Där satt jag och väntade flitigt på att bussen skulle stanna till vid våran hållplats, men icke. Istället fortsätter den vägen fram och jag tänker snabbt att det kanske beror på "vägbyggandet" som sker i området och väntar förnöjt om än aningen irriterat på nästa hållplats. Men till min förvåning glider vi snabbt förbi även den och jag tar mig med bestämda kliv fram till chauffören som sitter där med trötta ögon. "Oj, jag såg inte alls att någon tryckt stopp" säger hon när jag försiktigt undrar vad hon pysslar med.
Detta skulle ju inte vara någon större fara om inte fallet var så att detta skett förut, inte en gång utan många. Att lantsortsbussen susar förbi när man snällt står och väntar är något som man har blivit tvungen att acceptera. Men nej, jag tycker inte det ska vara så. Skärpning Östgötatrafiken!

Sov sött!

En helg av värme i ett kyligt Sverige

Helgen har varit en solskenshistoria! I fredags sjöng och spelade jag i kyrkan för att sedan under lördag och söndag umgås med min bedårande flickvän. Finklädda och glada så lagade vi god mat, tittade på film och öppnade små presenter vi fixat till varandra. Jag önskar att alla fick uppleva sådan kärlek som jag får uppleva. Jag är lyckligt lottad!


Alla hjärtans dag!

Vissa ser det som en dag att ta vara på, andra ser det som ett kommersiellt jippo! Vad tycker ni?
Jag tycker att dagen är ett bra tillfälle att visa sin uppskattning lite extra för människorna man har runt omkring sig.
Hoppas ni får en underbar dag, det ska iallafall jag ha! :) Här en glimt från en romantisk film.


Vart är världen på väg?Idag lyssnade jag på P3 när jag jobbade och då påmindes jag tyvärr om den dalande skivförsäljningen i det här landet! Tanken på att det inom inom en framtid inte kommer finnas plats för formatet "cd-skivor" i våran värld och vardag känns bistert! Den där idén med att all musik kommer vara tillgänglig för alla hela tiden får mig inte på något julaftonshumör direkt! Hur ska då kommande generation få känna glädjen i att ha sparat sin veckopeng tillräckligt länge så att man har råd att köpa nya plattan med sitt favoritband? Och nej, det är inte av avund jag skriver detta, för att jag själv inte hade tillgång till Spotify som liten. Jag bara tror att vi går miste om något väldigt fint om vi låter cd-skivorna bli bästa kompis med kassettbanden.

En dusch på detta!

Jobb!

Strax ska jag iväg och jobba för första gången på ett tag! Det ska bli skönt att tjäna lite pengar igen!
Vill ni mig något får ni besöka Idrottsparken! (OBS. bilden är i äldsta laget och har inget att göra med jobbet..)Godafton!

Hej! Det här är min nya bloggadress! Förut har jag skrivit under "lukasskriver.blogspot.com", så vill ni läsa mina äldre inlägg så får ni kika in där! :) Jag hoppas med det här adressbytet att jag ska kunna skärpa mig och publicera lite oftare/lite intressantare. Jag kommer att recensera skivor, filmer, lägga upp foton samt skriva saker jag tänker på om dagarna. Hoppas ni har tid att kika in någon gång ibland!

Allt gott, och sov gott! / Lukas Lind

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0