Emil har gjort det igen!

Första låten jag hörde från Emils nya skiva var "Airport Surroundings". Jag kan erkänna att den låten inte alls blåste mig av stolen vid första lyssningen, den påminde för mycket om hans tidigare låtar och kändes inte alls så nytt för att vara Emil. Men det var ändå med höga förväntingar som satte mig ner för att lyssna på Loney, dears nya album kallat "Dear John". "I was only going out" och "Harsh words" var de låtar som snabbt kom att bli mina favoriter och som ständigt rullade i mina hörlurar på bussen in till staden.
Till slut kände jag ändå att jag var tvungen att få en komplett bild av skivan, så jag började lyssna igenom den på riktigt. Låtarna växte sig starka och de låtar som jag tidigare funnit som smått färglösa sprakade nu av diverse färger och nyanser. Jag hänfördes av pampiga "Everything turns to you" och den sårbara "I got lost". Jag skulle nog vilja säga att det här det mest varierade skivsläppet från Emil, och som med det mesta han skriver så växer det sig starkare med antalet lyssningar.
Har du inte upptäckt Loney, dear än, ja, då är det sannerligen dags nu.


Kommentarer
Postat av: ALex

Ska bli spännande att lyssna!

2009-02-22 @ 23:02:41
URL: http://nallexander.blogg.se/
Postat av: Martina

Måste säg att jag inte alls är så speciellt förtjust i Loney, dear! hehe

2009-02-23 @ 15:13:07
URL: http://martinaeksmo.blogg.se/
Postat av: Martina

hahaha, bitter kille.. och jag lyssnar VISST inte på Justin timberlake eller Nsync. Linn har nog lurat dig din spillevink!

2009-02-23 @ 21:29:25
URL: http://martinaeksmo.blogg.se/
Postat av: Tobias

Tja!!! Har du skivan?? Var kan man lyssna på den lite mer annars? Vad heter den? Kram

2009-02-24 @ 12:36:29
URL: http://tobiasochemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0