Gitarrgitarrgitarr.

På torsdagar har jag ett ganska roligt jobb. Jag lär barn/ungdomar i åldern 10-17 spela gitarr. Roligt är att man ser utvecklingen extremt tydligt när de är så unga, och så gröna inom området.

En av pojkarna som är 10 år sa nyligen: "När jag spelar på trådarna så känns det som att..." 
Sen uppfattade jag inte slutet på meningen för jag fastnade såklart i hur gulligt sagt det var.

Haha.


(Förut var denna rosa Fender min, nu är den såld.)

Att brottas

Jag och Linn har börjat läsa boken "Att leva med mål och mening" av Rick Warren. Boken växer i mina ögon för varje dag, och dagens kapitel inspirerade mig lite extra!
Det handlade om hur vi ska göra för att komma närmare Gud. Vad som får denna vänskap att bli starkare.
Jag tror på en Gud som tål våra tvivel. Som inte vänder sig bort ifrån oss för att vi rakt ut säger vad vi känner, hur illa vi än må ha det ställt. Han tål vår ilska, till och med om den är riktad rakt mot honom. För att komma nära Gud behövs vår ärlighet. Ett par rader i kapitlet gav även en ny dimension för betydelsen av "Wrestling with Angels" (bandet jag spelar i).

Rick skriver: "Gud tar inte illa upp när vi "brottas" med honom, for brottning kräver nära kontakt och för oss närmare honom! Det är också något man gör passionerat, och Gud älskar när vi passionerat vänder oss till honom."

Bandnamnet kommer ifrån när Jakob brottades med en ängel i bibeln och säger "Jag släpper dig inte förrän du välsignar mig". Jag tror att denna uthållighet är något som vi inte får mista!
RSS 2.0