Icke att förglömma #1: Öronproppar

"Next up was the Swedish band Wrestling with Angels, performing indoors on the Casa stage. Awesome sound, especially the instrumental crescendos that actually made me consider wearing earplugs. Not that it was bad, but sure as hell noisy. And as I said before, awesome. Thanks for a great gig guys!"

Någon bloggare på Last fm recenserade med dessa rader vårt framträdande på Siesta-festivalen förra sommaren. Min personliga åsikt är att han borde använda öronproppar. Jag har lovat mig själv att göra det under framtida rep. Man kommer ju ångra något så gruvligt att man lät bli om man nu skulle dra på sig tinnitus. Usch...Agatha vet hur man skapar pirr.

"Tio små negerpojkar" skriven av Agatha Christie har sålt i cirka 115 miljoner exemplar och är alltså den mest sålda deckaren någonsin. Den skrevs 1939 och förra veckan läste jag den. Och ja, den var riktigt bra! Tio människor bjuds in till en omskriven och i media uppmärksammad ö. Alla har de något de döljer och det dröjer inte lång tid innan liv börjar släckas. Vem är egentligen den mystiske Mr. Owen som bjudit dit de tio, men som inte kan hittas någonstans på ön?

Det är just den där känslan av det oundvikliga som skrämmer och som Agatha lyckats fånga så bra. Jag blev verkligen sugen på att läsa mer av henne nu!
Recension och abstinens.

Och mitt recenserade på ikon:s hemsida fortsätter:

http://www.ikon1931.se/music/review.aspx?reviewID=3303Som jag tidigare antytt har det börjat klia i mina konsertfingrar igen. Jag får tacka för att jag fått spela på hela tre bröllop detta år. Det har nog hållt abstinensen någorlunda i schack, men nu börjar det allt kännas lite. På fredag ska bandet till Stockholm och vårt skivbolags namnbytes-kick off. Spännande!

60-tal

För någon vecka sedan lät vi oss bli fotade av vännen Karin. Hon är en väldigt duktiga fotograf. På hennes blogg kan ni se fler bilder tagna samma dag. Så besök http://caryw.blogg.se/.


Igår var vi några stycken som tänkte gå och se The Deportees gratis i Norrköping. Men jaha, det var visst stadshusets innergård de spelade på samt klubb republik som arrangerade. Priset landade på 195 kr och vi vände på klacken och gick. Aningen snåla. Gratis lät väll nästan lite bra för att vara sant, fast lätt att tro på när man bara ett par veckor innan såg Jonathan Johansson gratis vid Knäppingsborg! Fint med sommar i Norrköping när det bjuds på så mycket livemusik.

RSS 2.0